E-TWİNNİNG / HAPPY GLASSES (NEŞELİ BARDAKLAR) PROJESİ BAŞLIYOR

Okulumuz öğretmenlerinden Fadime Tekeli öğrencilerimizin sosyal,bilişsel,fiziksel,duygusal ve psikolojik gelişimlerini desteklemek amacıyla oyunla öğrenmenin önemi üzerinde durularak, Gardner'ın Çoklu Zeka kuramının öğrenciler üzerinde destekleneceği , kağıt bardakların malzeme olarak kullanıldığı HAPPY GLASSES (NEŞELİ BARDAKLAR) eTwinning projesine katıldığını belgelendirmiştir.

Projenin Hedefleri:

1-Öğrencilerin düşünme, karar verme, harekete geçme,uygulama becerilerinin gelişimi
2-İletişim ve sosyalleşme becerilerinin gelişimi
3-Zihin-kas koordinasyonunu sağlayabilme
4-Bireysel ve grupla birlikte hareket edebilme becerisi
5-Bilişimle uygulama ve öğrenme
6- 21.yy.becerilerini gelişimi

Çalışma Süreci:

Ortak okullar işbirliğinde hazırlanan çalışma takvimine göre hareket edilecek olup; çalışmaların planlı bir şekilde ders içi sürelerinde uygulanması planlanmaktadır.

İzmir,Balıkesir,İstanbul,Mardin,Eskişehir,Erzurum,Ankara illerinden 10 Türk ortağının;Slovakya,Romanya,Polonya,Litvanya ve Yunanistan olmak üzere 6 Avrupa ortağı ile yürütülecek projede Öğretmenimiz Fadime Tekeli ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

19.10.2021 154